Save the date: Women with impact

Varmt välkommen till konferensen Women with impact i Umeå – boka in 19 oktober in din kalender redan nu.

I fjol arrangerades Women with impact för första gången i Skellefteå. Det var en succéartad premiär med över 100 deltagare.

Många tyckte att nätverksmöjligheten var en viktig del i arrangemanget och att vi skapade ett givande forum för den aktuella frågan kring jämställdhet.

2017 flyttar Women with impact till Umeå och vi väljer i år att fokusera mer på affärsnyttan och lönsamheten i jämställdhetsarbetet. Vi på North Sweden Cleantech, som arrangerar konferensen tillsammans med partners, har bjudit in aktörer för att ytterligare kunna bredda Women with impacts erbjudande. Bland annat kommer Googles platschef i Stockholm och håller en unik föreläsning om it-jättens jämställdhetsarbete kopplat till lönsamhet och affärsnytta.

Vi vänder oss inte bara mot kvinnor utan hoppas på en blandad publik.

Notera 19 oktober i din kalender och anmäl dig redan nu för att vara säker på din medverkan. Platsen är Väven mitt i centrala Umeå, så passa på att boka hotellrum redan i dag. Både Stora Hotellet och U&Me Hotel ligger i Väven.

Håll koll i vårt kalendarium för löpande information om Women with impact.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.