Oazer säljer vätgastankstation till Skoogs Energi

Piteåföretaget Skoogs Energi köper Oazers första egenutvecklade vätgastankstation.

Skoogs Energi och Oazer är redan samarbetspartners kring distribution och affären har varit planerad länge, och nu kunnat slutföras när tillstånd för uppställning har beviljats.

- Detta är en del i våra långsiktiga satsningar för att företag ska övergå till total nollemission för tunga fordon med hjälp av vägas som drivmedel för bränslecellsfordon, säger Roland Skoog, ägare till Skoogs Energi.

Inköpet av den nya vätgastankstationen är en del i Skoogs Energis satsning på miljövänliga energikällor och att stödja hållbar utveckling hos sina kunder och i samhället.

- Försäljningen till Skoogs Energi är en bra början på den expansion och tillväxt som Oazer har framför sig. Vi är glada att affären har kommit till i hamn, säger Oazers vd Boh Westerlund.

Oazer är ett Umeåföretag som säljer tanksystem som är anpassade för kallt klimat till kunder och partners som satsar på nollutsläpps-lösningar med hjälp av vätgas.

Text: Lennart Håkansson, Affärer i norr
På bild: Boh Westerlund, Oazer och Roland Skoogs, Skoogs Energi

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.