Wärtsilä goes North Sweden

Nyligen gick eventet Wärtsilä goes North Sweden av stapeln. Ett digitalt event, arrangerat av projektet Future Cleantech Solutions, där deltagarna fick veta mer om den finska industrikoncernen Wärtsiläs verksamhet och den nya hubben i Vasa – Smart Technology Hub.

Eftermiddagen inleddes med att Kenneth Widell som är Senior Project Manager på Wärtsilä berättade om vilka Wärtsilä är, vad de gör och vilka satsningar som pågår. En är Wärtsiläs Smart Technology Hub – ett ekosystem för samarbete och medskapande – som byggs i Vasklot utanför Vasa. Hubben är ett forsknings-, produktutvecklings- och produktionscentrum som ska möjliggöra smidigare och effektivare testning samt produktutveckling av lösningar inom marin- och energiindustrin.

Eventet fortsatte sedan med speed dating mellan Wärtsilä och ett antal svenska små och medelstora företag som fick presentera sina produkter, tjänster och lösningar för att se vilka möjligheter och förutsättningar som fanns för framtida samarbeten.


På bild Triiu Varblande, Future Cleantech Solutions och Kenneth Widell, Wärtsilä

Vill du veta mer om Smart Technlogy Hub?
Läs mer här.

Nyfiken på Smart Partner Campus Playbook - en verktygslåda och guide för samskapande?
Läs mer här

 

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.