Har ditt företaget innovationer eller ny teknik att erbjuda marknaden?

I EEN:s matchmaking-databas kan du hitta intressanta affärspartners som söker samarbeten i andra länder.

Nedan hittar du de senaste förfrågningarna:

Ett italienskt företag inom livsmedelsbranschen söker partnerskap för att energieffektivisera sina produktionsanläggningar.
https://www.eenmatch.eu/result.php?pod=TRIT20210727001

Portugisiskt företag med erfarenhet av teknisk analys, design, rådgivning till slutanvändare/investerare och implementering av energihantering i byggnader, industri och logistik letar efter nya innovativa produkter (styrutrustning och mjukvara, sensorer och mätanordningar) för att lägga till i sin erbjudandeportfölj.
https://www.eenmatch.eu/result.php?pod=BRPT20200427001

En italiensk industrikoncern, världsledande inom förpackningssektorn, letar efter nystartade företag eller företag som kan skalas upp och som erbjuder innovativa tekniska materiallösningar som ska tillämpas på förpackningsområdet.
https://www.eenmatch.eu/result.php?pod=TRIT20211012001

Ett grekiskt företag verksamt inom energisektorn är intresserade av att skaffa rätt teknik för att ta bort kvicksilver från damm. Den partner som söks ska kunna tillhandahålla tekniken och ge råd till företaget om den process som krävs för att utföra uppgiften självständigt. Företaget är intresserad av att få rätt teknik och rådgivning för att ta bort kvicksilvret och säkert deponera det på ett miljövänligt sätt.
https://www.eenmatch.eu/result.php?pod=TRGR20211 008001

Läs mer om North Sweden Cleantech och EEN:s samarbete här.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.