Nya förfrågningar i EEN:s matchmaking-databas

Nya förfrågningar i EEN-matchmaking-databas, en online-databas med tusentals affärsmöjligheter för dig som vill hitta nya affärspartners eller nya innovativa lösningar.

En grupp italienska företag söker teknik för trådlös laddning av elfordon. Denna grupp italienska företag är aktiv inom sektorn för elektrisk mobilitet. Deras mål är att optimera den elektriska mobiliteten och i synnerhet är de intresserade av lösningar för trådlös laddning av fordon.
https://www.eenmatch.eu/result.php?pod=TRIT20210906001

Ett kinesiskt företag söker teknik för biobekämpningsmedel och biogödsel från den europeiska marknaden via ett kommersiellt avtal med tekniskt samarbete.
https://www.eenmatch.eu/result.php?pod=TRCN20210910001

Ett nederländskt byggföretag söker partners som kan hjälpa dem att på ett hållbart sätt mäta, öka, bevara eller återställa den biologiska mångfalden kring deras byggprojekt. Företaget söker bransch-/akademiska partners som arbetar med ekologi/hållbarhet, dataanalys och mer, som har teknik, prototyper, tjänster eller andra idéer som fysiska produkter, ett digitalt verktyg eller en helt annan lösning, för vidare utveckling via tekniska samarbetsavtal.
https://www.eenmatch.eu/result.php?pod=TRNL20210901001

Ett Chilenskt företag inom energiområdet söker europeiska företag eller forskningscentra som utvecklar teknik för induktiva laddningssystem till elbilar.
https://www.eenmatch.eu/result.php?pod=TRCL20210803001

Läs mer om North Sweden Cleantech och EEN:s samarbete här.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.